Holosun 507C X2 -jalanjälkiyhteensopivuus

Mihin kiinnikkeeseen tai levyyn Holosun 507C X2 voidaan asentaa? Ja minkä optiikan kanssa voi käyttää samaa kiinnitystä? Tässä artikkelissa tarkastelemme yksityiskohtaisesti Holosun 507C X2:n asennuspintaa.

Yhteensopiva jalanjälki

Holosun 507C X2 käyttää samaa jalanjälkeä kuin Trijicon RMR standardi.

Tämä tarkoittaa, että voit käyttää samaa punapistetähtäin kiinnitys ja punapistetähtäin levy kuin Trijicon RMR optiikan käyttötarkoituksiin.

Näet enemmän punapistetähtäimet yhteensopiva Trijicon RMR jalanjälki tässä artikkelissa.

Holosun 507C X2 kuvio

RMR-jalanjälki - jota Holosun 507C X2 käyttää - koostuu kahdesta pistorasiasta tähtäimen etukulmissa ja kahdesta ruuvinreiästä tähtäimen keskellä.

Etupuolen sokkelit ovat 22,5 mm / 0,89 tuuman etäisyydellä toisistaan. Näiden kahden pistorasian sijainti vastaa niiden nastojen sijaintia, jotka ovat minkä tahansa tämän standardin mukaisen kiinnikkeen kiinnityspinnalla.

Ruuvinreiät sijaitsevat optiikkalaitteen takaosassa. Ne toimivat tähtäimen kiinnittämiseksi kiinnikkeisiin. Nämä kaksi ruuvinreikää ovat 18,8 mm / 0,74 tuuman päässä toisistaan.

Etummaisten pistorasioiden ja takimmaisten ruuvinreikien välinen etäisyys on 22,3 mm / 0,88 tuumaa.

Näihin ruuvinreikiin käytettävät ruuvit sisältyvät aina tähtäimen mukana toimitettavaan pakkaukseen.

Muut optiikat, joilla on sama jalanjälki

Muut kuin 507C X2, tätä jalanjälkeä käytetään myös muissa punapistetähtäimet. Voit käyttää samaa asennusprofiilia myös seuraaville optiikoille:

  • Trijicon RMR & Trijicon SRO
  • Holosun 407C
  • Holosun 508T
  • ... ja muut

Muut punapistetähtäin jalanjälkistandardit

507C X2 käyttää Trijiconin jalanjälkistandardia. Se ei ole markkinoiden ainoa standardi. Alla on muita suosittuja kiinnitysstandardeja: