Holosun 407K X2 -jalanjälkiyhteensopivuus

Mihin levyyn tai kiinnikkeeseen asennat Holosun 407K X2? Ja minkä optiikan kanssa voi käyttää samaa kiinnitystä? Tässä artikkelissa tarkastelemme yksityiskohtaisesti Holosun 407K X2:n kiinnityspintaa

Millainen on Holosun 407K X2:n jalkatila?

Holosun 407K X2 punapistetähtäin käyttää samaa jalanjälkeä kuin Holosun K-sarjan standardi.

Tämä tarkoittaa, että voit käyttää samaa punapistetähtäin kiinnitys ja punapistetähtäin levyä kuin Holosun K-sarja käyttää.

Toisin sanoen, kaikki punapistetähtäin kiinnitys tai K-sarjan jalustaan tehty levy sopii myös 407K X2:een.

Katso lisää punapistetähtäimet yhteensopivia Holosunin K-sarjan jalanjäljen kanssa tässä artikkelissa..

Holosun 407K X2 kuvio

K-sarjan kuvio koostuu kahdesta pistorasiasta tähtäimen etukulmissa ja kahdesta ruuvinreiästä tähtäimen takaosassa.

Etupuolen sokkelit ovat 17 mm / 0,66 tuuman etäisyydellä toisistaan. Näiden kahden pistorasian sijainti vastaa niiden nastojen sijaintia, jotka ovat minkä tahansa tämän standardin mukaisen kiinnikkeen kiinnityspinnalla.

Ruuvinreiät sijaitsevat optiikkalaitteen takaosassa. Ne toimivat tähtäimen kiinnittämiseksi kiinnikkeisiin. Nämä kaksi ruuvinreikää ovat 14 mm / 0,55 tuuman päässä toisistaan.

Näihin ruuvinreikiin käytettävät ruuvit sisältyvät aina tähtäimen mukana toimitettavaan pakkaukseen.

Muuttaminen Shield RMSc jalanjälki

K-sarjan jalanjälkistandardi on pohjimmiltaan muunnelma standardista Shield RMSc jalanjälkistandardi. Verrattuna Shield RMS, 407K X2 -kuvio käyttää kaksi pistorasiaa vähemmän - siinä ei ole pistorasioita optiikan takaosassa. Lisäksi etupuolen pistorasiat ovat matalammat, joten kiinnikkeen nastoja on lyhennettävä.

Sen sijaan, että hankkisit kiinnikkeen suoraan Holosun K-sarjan jalkajälkistandardiin., voit myös muokata Shield RMSc standardia. Mutta se voi olla hankala toimenpide. Voi helposti käydä niin, että modifioinnin aikana kiinnike vaurioituu niin, että se ei enää sovi tähtäinlaipan lävistykseen., eikä sitä siten voida käyttää. Kun modifiointi on tehty, menetät myös myyjän myöntämän takuun.

Muut saman jalanjäljen jakavat optiikat

Muut kuin Holosun 407K X2, tätä jalanjälkeä käytetään myös muissa punapistetähtäimet. Voit käyttää samaa asennusprofiilia myös seuraaville optiikoille:

  • Holosun 507K
  • Holosun 507K X2
  • Holosun EPS
  • ... ja muut

Muut punapistetähtäin jalanjälkistandardit

Holosun 407K X2 käyttää Holosun K-sarjan jalanjälkistandardia. Se ei ole ainoa markkinoilla oleva standardi. Alla on muita suosittuja asennusstandardeja: