Punapistetähtäimet kanssa C-More RTS jalanjälki | Optics Spot

C-More on jalanjälki, jonka muut valmistajat jakavat niiden punapistetähtäimet.  

C-More punapistetähtäin jalanjälki

Verrattuna Trijicon RMR jalanjälki ja Vortex Venom jalanjälki, jalanjälki C-More RTS punapistetähtäin on paljon harvinaisempi.

Tämä jalanjälki turvaa punapistetähtäin levyyn neljällä tapilla kussakin kulmassa., ja kahdella ruuvilla keskellä. 

  • Nastat sopivat levyn jalanjälkeen. punapistetähtäin sellaisina kuin ne ovat. 
  • Ruuvit, jotka kiinnittävät punapistetähtäin levyyn tai kiinnikkeeseen, sisältyvät aina toimitukseen. punapistetähtäin pakkauksessa.

Punapistetähtäimet osoitteessa C-More RTS jalanjälki

C-More RTS

Löydät punapistetähtäimen kiinnikkeet kanssaC-More RTS jalanjälki asennettavaksi tavallisiin pistooleihin takatähtäinten korvaajaksi. 

Lisäksi meillä on punapistetähtäin levyt jossa onC-More RTS jalanjälki, joka mahdollistaa asennuksen pistooleihin, joissa on punapistetähtäin leikattu tehtaalta.


 

*Kun etsitään punapistetähtäin yhteensopivan jalanjäljen omaavaa levyä, varmista myös, että punapistetähtäin itse ei ole suurempi kuin punapistetähtäin kuin pistoolin leikkaus sallii. Meillä oli tilanteita, joissa punapistetähtäin oli sovitettava levy, koska sillä oli sama jalanjälki..., mutta punapistetähtäin oli yksinkertaisesti liian pitkä mahtuakseen pistoolin liukukelkkaan tehtyyn leikkaukseen. Kun kyseessä on C-More jalanjälki on tämä tapaus punapistetähtäimet Sig Sauer 3 XL ja Sig Sauer 3 Max.*