Holosun K-sarjan jalanjälkistandardi

Holosun K-series footprint standard

Paul L. |

Holosun K-sarjan jalkatilavakiossa on kaksi pistorasiaa edessä. Lisäksi tähtäimen alaosassa on kaksi ruuvinreikää.

Tätä standardia käytetään punapistetähtäimet kaikenkokoisille tähtäimille: punapistetähtäimet suunniteltu täysikokoisille pistooleille, kompaktikokoisiin pistooleihin ja jopa pienikokoisiin pistooleihin.

Jalanjälki

Miltä Holosun K-sarjan jalanjälkikuvio näyttää? Kaavio kaikkine yksityiskohtineen on yllä.

  • edessä on kaksi pistorasiaa, 17 mm [0,66 tuuman] etäisyydellä toisistaan, ja
  • jalanjäljen takaosassa on myös kaksi ruuvinreikää, jotka mahdollistavat kiinnityksen punapistetähtäin levyyn tai punapistetähtäin kiinnitys 

K-sarjan jalanjälki vs. Shield RMSc footprint

Jalanjälki on hyvin samanlainen kuin Shield RMSc jalanjälki standardi. Mutta vain samanlainen, ei samanlainen. Näiden kahden jalanjälkistandardin välillä on joitakin eroja.

  1. Holosun K-sarjan jalanjäljessä ei ole takalevyjä., ja
  2. Holosun K-sarjan jalanjäljessä käytetään matalampia luoteja edessä kuin Holosun K-sarjan jalanjäljessä. Shield RMSc footprint.

Teknisesti sen on mahdollista muuttaa Shield RMSc jalanjälki toimimaan Holosun K-sarjan jalanjäljen kanssa. punapistetähtäin, mutta se ei ole niin yksinkertaista. Sinun on poistettava levyn tai kiinnikkeen takaosat., ja etummaiset etuläpät on myös hiottava hieman.

Voit kuitenkin käyttää myös joitain jalkatilan sovittimia Holosun K-sarjan jalkatilaan pääsemiseksi. Katso niitä täältä.

Asennus

Jos haluat asentaa punapistetähtäin joka on yhteensopiva Holosun K-sarjan jalanjäljen kanssa pistooliisi., sinulla on kaksi vaihtoehtoa: levyt ja kiinnikkeet.

  • Levyt toimivat optics ready mallit liukukiskoon valmiiksi leikattujen optiikoiden kanssa, 
  • kiinnikkeet toimivat vakio-optiikan kanssa mallit ja ne toimivat korvaavana takatähtäimenä dovetail-leikkauksessa.

Levyt, joissa on Holosun K-sarjan jalanjälki.

Täältä löydät yhteensopivat levyt jotka mahdollistavat asennuksen punapistetähtäin Holosun K-sarjan jalanjälkistandardin mukaiset tähtäimet. Täydellinen luettelo yhteensopivista punapistetähtäimet on alempana artikkelissa.

Kiinnikkeet, joissa on Holosun K-sarjan jalanjälki

Täältä löydät sopivat kiinnikkeet jotka mahdollistavat seuraavien laitteiden asennuksen punapistetähtäin Holosun K-sarjan jalanjälkistandardin mukaiset tähtäimet. Täydellinen luettelo yhteensopivista punapistetähtäimet on alempana artikkelissa.

Yhteensopiva punapistetähtäimet

Alta löydät ajantasaisen luettelon punapistetähtäin Holosun K-sarjan jalanjäljen kanssa yhteensopivat tähtäimet.

Tämä tarkoittaa, että nämä punapistetähtäimet toimivat missä tahansa punapistetähtäin levyt tai punapistetähtäimen kiinnikkeet edellä lueteltuja.

Holosun K-sarjan standardi

  • Holosun 407K,
  • Holosun 407K-GR,
  • Holosun 507K,
  • Holosun 507K-GR,
  • Holosun EPS,
  • Holosun EPS Carry