Holosun K-sarjan jalanjälkistandardi

Holosun K-series footprint standard

Paul L. |

Holosun K-sarjan jalanjälkistandardi koostuu kahdesta etuosassa olevasta pistokkeesta. Näkymän alaosassa on myös kaksi ruuvinreikää.

Tätä standardia käytetään kaikenkokoisiin punapisteet:iin: punapisteet, jotka on suunniteltu täysikokoisille pistooleille, kompaktikokoisille pistooleille ja jopa subkompaktikokoisille pistooleille.

Jalanjälkikuvio

Miltä Holosun K-sarjan jalanjälkikuvio näyttää? Kaavio kaikilla yksityiskohdilla on yläpuolella.

  • edessä on kaksi pistorasiaa, joiden välinen etäisyys on 17 mm [0,66 tuumaa], ja
  • jalanjäljen takaosassa on myös kaksi ruuvinreikää, jotka mahdollistavat punapiste kiinnittämisen levyyn tai punapisteen kiinnitys 

K-sarjan jalanjälki vs Shield RMSc jalanjälki

Jalanjälki on hyvin samanlainen kuin Shield RMSc jalanjälkistandardi. Mutta vain samanlainen, ei sama. Näiden kahden jalanjälkistandardin välillä on joitain eroja.

  1. Holosun K-sarjan jalanjäljessä ei ole takasulkuja, ja
  2. Holosun K-sarjan jalanjälki käyttää matalampia etusulkuja verrattuna Shield RMSc jalanjälkeen.

Teknisesti on mahdollista muokata Shield RMSc jalanjälkeä toimimaan Holosun K-sarjan jalanjäljen punapiste kanssa, mutta se ei ole niin yksinkertaista. Sinun täytyy poistaa takasulut levystä tai kiinnikkeestä, ja sinun täytyy myös hioa etusulkuja hieman.

Voit kuitenkin käyttää myös joitain jalanjälkisovittimia saadaksesi Holosun K-sarjan jalanjäljen. Tarkastele niitä täällä.

Asennus

Jos haluat asentaa punapiste , joka on yhteensopiva Holosun K-sarjan jalanjäljen kanssa, pistooliin, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: levyt ja kiinnikkeet.

  • levyt toimivat optiikkavalmiiden mallien kanssa, joissa on optiikkavalmiit leikkaukset liu'ussa, 
  • kiinnikkeet toimivat standardimallien kanssa ja ne toimivat takatähtäimen korvaajana pyrstöleikkauksessa.

Levyt Holosun K-sarjan jalanjäljellä

Täältä löydät yhteensopivat levyt , joiden avulla voit asentaa punapiste tähtäimet Holosun K-sarjan jalanjälkistandardilla. Yhteensopivien punapisteet täysi luettelo on artikkelin alaosassa.

Kiinnikkeet Holosun K-sarjan jalanjäljellä

Täältä löydät yhteensopivat kiinnikkeet , joiden avulla voit asentaa punapiste tähtäimet Holosun K-sarjan jalanjälkistandardilla. Yhteensopivien punapisteet täysi luettelo on artikkelin alaosassa.

Yhteensopivat punapisteet

Alta löydät ajantasaisen luettelon punapiste tähtäimet , jotka ovat yhteensopivia Holosun K-sarjan jalanjäljen kanssa.

Tämä tarkoittaa, että nämä punapisteet toimivat minkä tahansa punapisteen kiinnityslevyt tai punapisteen kiinnitykset kanssa, jotka on lueteltu yllä.