Holosun 407K X2 -jalanjäljen yhteensopivuus

Mille levylle tai kiinnikkeelle asennat Holosun 407K X2? Ja minkä optiikan kanssa voit jakaa saman kiinnikkeen? Tässä artikkelissa tarkastelemme yksityiskohtaisesti Holosun 407K X2 -kiinnityspintaa

Mikä jalanjälki on Holosun 407K X2?

Holosun 407K X2 punapiste käyttää samaa jalanjälkeä kuin Holosun K-sarjan standardi.

Tämä tarkoittaa, että voit käyttää samoja punapisteen kiinnitys ja punapisteen kiinnityslevy kuin Holosun K-sarja käyttää.

Toisin sanoen mikä tahansa punapisteen kiinnitys tai levy, joka on tehty sopimaan K-sarjan jalanjälkeen, toimii myös 407K X2:lle.

Voit nähdä lisää punapisteet yhteensopivia Holosun K-sarjan jalanjäljen kanssa tässä artikkelissa.

Holosun 407K X2 -kuvio

K-sarjan kuvio koostuu kahdesta etukulmassa olevasta pistorasiasta ja kahdesta ruuvinreiästä tähtäimen takaosassa.

Etupistorasiat ovat 17 mm / 0,66 tuumaa toisistaan. Näiden kahden pistorasian sijainti vastaa niiden tappien sijaintia, jotka ovat minkä tahansa tämän standardin kiinnityspinnan kiinnikkeessä.

Ruuvinreiät sijaitsevat optisen laitteen takaosassa. Näiden avulla tähtäin kiinnitetään kiinnikkeisiin. Nämä kaksi ruuvinreikää ovat 14 mm / 0,55 tuumaa toisistaan.

Ruuvit, joita käytetään näissä ruuvinrei'issä, sisältyvät aina tähtäimen pakkaukseen.

Shield RMSc -jalanjäljen muokkaus

K-sarjan jalanjälkistandardi on käytännössä muunnelma Shield RMSc -jalanjälkistandardista. Verrattuna Shield RMS:ään, 407K X2 -kuvio käyttää kahta vähemmän pistorasiaa - siinä ei ole optiikan takana olevia pistorasioita. Lisäksi etupistorasiat ovat matalampia, joten kiinnikkeen tapit on lyhennettävä.

Sen sijaan, että hankkisit suoraan Holosun K-sarjan jalanjälkistandardin kiinnikkeen, voit myös muokata Shield RMSc -standardia. Mutta se voi olla hankalaa. Muokkauksen aikana kiinnike voi helposti vaurioitua niin, että se ei enää sovi tähtäimen takakiskoon ja siten sitä ei voida käyttää. Kun kiinnike on muokattu, menetät myös myyjän takuun.

Muut optiikat, jotka jakavat saman jalanjäljen

Holosun 407K X2:n lisäksi tätä jalanjälkeä käyttävät myös muut punapisteet. Voit käyttää samaa kiinnitysprofiilia myös seuraaviin optiikoihin:

  • Holosun 507K
  • Holosun 507K X2
  • Holosun EPS
  • ... ja muut

Muut punapiste jalanjälkistandardit

Holosun 407K X2 käyttää Holosun K-sarjan jalanjälkistandardia. Se ei ole ainoa markkinoilla oleva standardi. Alla löydät muita suosittuja kiinnitysstandardeja: